top of page

Een nieuwe wereld:
self-publishing op topniveau

Hout
Bij Sierra Books geloven we in een nieuwe manier van uitgeven in eigen beheer. Een waarbij jij als auteur echt krijgt wat je verdient: een prachtig boek van topkwaliteit én een hoge winstmarge.

Bij Sierra Books geloven we in een nieuwe manier van uitgeven in eigen beheer. Een waarbij jij als auteur echt krijgt wat je verdient: een prachtig boek van topkwaliteit én een hoge winstmarge.

De voorbije jaren werd uitgeven in eigen beheer nog altijd beschouwd als minderwaardig of zelfs amateuristisch. Snel in elkaar geflanste covers, een povere redactie die alleen wat taal- en tikfouten uit de tekst haalde, drukwerk dat deed denken aan copyshop-kwaliteit, weinig geslaagde promotiecampagnes…: de resultaten waren inderdaad bedroevend, zelfs bij bepaalde self-publishing platformen. Daar komt nu verandering in.

Wij omringen jou met alle professionele begeleiding die jouw boek verdient en nodig heeft. Van manuscriptbegeleiding over redactie, vormgeving, druk en zelfs promotie: wij hebben de knowhow om van jouw boek een succesverhaal te maken.

Kwaliteit en transparantie

Sierra Books is ontstaan in de schoot van Matador Uitgeverij. Vanuit onze ervaring in het boekenvak merkten we immers de nood aan een nieuw platform voor uitgeven in eigen beheer: een platform dat kwaliteit vooropstelt, eerder dan zomaar alles snelsnel te publiceren. Daarom besloten we onze vakkennis van bij Matador en ons streven naar perfectie ook te verankeren in Sierra Books.

Anders dan bij andere platformen voor uitgeven in eigen beheer, primeren bij ons transparantie en duidelijkheid. Wij zeggen waar het op staat. Bij ons geen adders onder het gras, geen verborgen kosten of wurgcontracten waarbij je verplicht bent honderden boeken af te nemen. Jij vertelt ons wat we voor jou kunnen doen en wij gaan aan de slag. Zo simpel is het.

Op basis van je wensen gaan we op zoek naar de juiste mogelijkheden voor jouw boek. Nadien leggen we je de beste opties voor. Zonder druk. Jij beslist.

Zo kan je uitgeven in eigen beheer, in alle vrijheid, met een resultaat waar je trots op kan zijn. Samen bereiken we de hoogste top.

 

Jeroen Bernaer, bestuurder Sierra Books.

bottom of page